Profiel van webcam model Perfect

  • Leeftijd: 22
  • Cupmaat: D
  • Figuur: S
  • Voorkeur: straight
  • Locatie:
  • Herkomst: european
  • Haarkleur: blonde
  • Sterrenbeeld: capricornus

Beschrijving:

Twijfel je of ik perfect ben? ) Kom maar eens langs) De laatste tijd surf ik meestal 's nachts op internet en slaap ik 's ochtends lang zonder te studeren) Dan doe ik het gewoon en doe ik alsof een braaf meisje van mijn professoren is ahaha Maar dan... weet je wat gebeurt er daarna Wat? Als ik hier kom...!!!Je zult blij zijn als ik hier ben haha)) Waarom? Omdat ik niet nep ben. Ik ben oprecht, ik luister echt naar je, ik pretendeer niet nieuwsgierig te zijn alleen maar om je beter te leren kennen, ik roddel niet tegen anderen over de dingen die je met mij deelde, ik ben fatsoenlijk en goed opgeleid, dit is wat het betekent om iemand te zijn die om mijn mensen geeft, is belangrijk voor mij, en ik wil ook de jouwe zijn. Ik reken hierop. Als jij blij bent, ben ik ook blij. Dit kan toch niet nep zijn? Anders zou je dit zeker merken. Wat moet je nog meer over mij weten? Ik heb al gezegd dat ik een student ben, trouwens, mijn naam is Anna)) Ik studeer vreemde talen en ik droom ervan de wereld rond te reizen met mijn vrienden en natuurlijk een respectabel vriendje) Ha, als ik hem vind) Nu heb ik hem nog niet gevonden), dus ik ben vrijgezel, ruimdenkend, gemakkelijk in de omgang en heel flexibel haha) (geen probleem, ik hou van gymnastiek) Ik ben er voor je. Ik geef al mijn aandacht aan jou om te beslissen wat dit voor ons betekent. Ik zal blij zijn je te zien) Kom op! )

Ik hou van:

Ik moet nadenken, veel dingen maken me gelukkig, maar ik kan niet zeggen dat ik veel ervaring heb met mannen, dus het is ook een kwestie van naar mezelf zoeken en ontdekken wat mij opwindt...wat als je helpt? Ik en dit?

Ik hou niet van:

Is er iets dat ik misschien niet leuk vind? Zoals welke?

Online:

Ochtend voor de studie en avond na de studie, misschien ook overdag of 's nachts in het weekend? ))) Hangt ook af van je plannen, eigenlijk als het goed is kom ik hier vaker! We kunnen altijd een afspraak maken, oké? )))kus

Laatste keer online:

30-11-2023 23:54