Profiel van webcam model MissKiss

  • Leeftijd: 31
  • Cupmaat: C
  • Figuur: M
  • Voorkeur: bisexual
  • Locatie:
  • Herkomst: latin
  • Haarkleur: other
  • Sterrenbeeld: scorpio

Beschrijving:

Ik ben een warm, vrolijk persoon die graag een glimlach op mijn gezicht heeft en ernaar streef hetzelfde voor jou te doen. Ik beschouw mezelf als een schattig, sexy, grappig, spraakzaam, vriendelijk persoon die graag heel veel vrienden maakt, zich graag voor je openstelt en je net zo graag wil ontdekken als jij. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dus laten we chatten! Ik ben voor 99% een engel, maar oh, die 1% *))) Ik hou van cammen, dus aarzel niet om jezelf te laten zien. Maar tegelijkertijd, als je je niet op je gemak voelt bij het uiten van jezelf, zal ik je intimiteit respecteren, dus maak je geen zorgen. Als je de seksuele spanning serieus wilt verhogen, ga dan naar een plek waar je niet door andere mensen wordt afgeleid. Neem de controle over de situatie door stil te blijven en door te gaan met het opbouwen van een goede verstandhouding. Ik zal het de moeite waard maken, en ik beloof dat ik bereid ben om van de openbare chat een schone, leuke en vriendelijke plek voor iedereen te maken. Dit zijn dus enkele minimumregels waarvan ik hoop dat iedereen ze volgt:-:)- Gebruik ze met mate. - Spam niet in de chat! Wees alsjeblieft niet onbeleefd tegen mij of andere klanten in de kamer. - Niet smeken! Als je je niet schuldig voelt omdat je hier bent, wees dan een man, neem ontslag en zoek een baan. Als u mee wilt praten, bent u van harte welkom. ‘Je borsten laten zien’ en ‘je kont laten zien’ tellen niet als dialoog. - Het belangrijkste is dat je plezier hebt en naakt blijft! Houd het schoon en geniet ervan! Ik reageer niet goed op mensen die de mannelijkheid van vrouwen niet respecteren. Ik hou van lachen! Kun jij mij aan het lachen maken? Wees niet gehaast, wees niet onbeleefd, dan haal je er meer uit. :)

Ik hou van:

Nieuwe mensen ontmoeten in mijn kamer en leuke gesprekken voeren. Ik ben een meisje, dus jullie weten hoe blij ik ben, ik hou meer van cadeaus, VIP-chat en tips dan van complimenten en natuurlijk houd ik van orgasmes. :):):):)

Ik hou niet van:

Ik hou van alles! :):):)

Online:

Wanneer ik tijd heb! Maar als je mij aan je favorieten toevoegt, weet je altijd wanneer ik online ben, dus vergeet mij niet als favoriet toe te voegen! :):):):)

Laatste keer online:

17-08-2023 21:16