Profiel van webcam model FoxxyClarise

  • Leeftijd: 26
  • Cupmaat: D
  • Figuur: M
  • Voorkeur: bisexual
  • Locatie:
  • Herkomst: european
  • Haarkleur: blonde
  • Sterrenbeeld: aries

Beschrijving:

Hallo, mijn naam is FoxxySerena. Ik ben een jong ondeugend Latina meisje, ik ben pas 23 jaar oud en ik wil je beter leren kennen en wat voor soort persoon je bent. Ik ben altijd beschikbaar om erachter te komen wat je hier brengt, wat je opwindt en wat je graag zou willen zien in mijn show. Aarzel dus niet om het mij te vertellen. Communicatie is voor mij erg belangrijk en is de enige manier waarop ik meer over u te weten kan komen en hoe ik aan uw verwachtingen kan voldoen. Ik heb een rijke fantasie en ik ben bereid die met jou in de praktijk te brengen. Ik hou er gewoon van om mijn fantasieën uit te leven en die van jou te behagen. Ontdekbaarheid is altijd een van mijn beste eigenschappen geweest, dus... ik daag je uit om het eens te proberen! Ik weet wat je nodig hebt... Ik heb alles wat je nodig hebt... Sexy meisje met een charmante glimlach en charmante ogen. Ik weet dat je bij mij wilt zijn...nog één klik en we delen onze verhalen met elkaar. Ik ben heel ruimdenkend en fetisjvriendelijk, laten we je wildste fantasieën waarmaken. Ik houd van dansen en pronken met mijn strakke lijfje en enorme borsten. Ik ben zo opgewonden om jou en al je eigenaardigheden te leren kennen. Mijn doel is om u te plezieren.

Ik hou van:

Ik hou ervan als een man zich gewenst en gewaardeerd voelt. Ik hou ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​en het meisje te zijn dat hen plezier brengt en laat klaarkomen! Laat me je plezieren met mijn grote borsten en mooie kont!

Ik hou niet van:

Ik hou niet van willekeurige verzoeken en onbeschoft gedrag. Maak mij persoonlijk en ik geef je de meest geweldige show die je ooit hebt gezien!

Online:

Oh, ik denk dat ik daar mijn schema plan. Ik ben een fulltime model, dus ik ben 5 dagen per week online. Zondag t/m donderdag, 7.00 - 16.00 uur Ik hoop je snel te zien! kus

Laatste keer online:

31-01-2024 10:02